Innoveer en digitaliseer uw governance processen 

Voortdurend, veilig, gemakkelijk en snel alle bedrijfsinformatie beheren, gebruiken en delen. De pandemie heeft verandering aangejaagd en een mandaat geboden voor wendbaarder en dynamischer toezicht op het tempo dat de organisatie vereist.

Het Modern Governance platform van Diligent voorziet in de behoefte aan het veilig in realtime delen van informatie en aan toegang tot tijdige inzichten. Bestuurders en governance professionals kunnen elk apparaat gebruiken om veilig verbinding te maken met relevante inlichtingen die hen helpen om hun rol te vervullen.

Het platform verzamelt alle mogelijke soorten data – van interne rapporten en vergaderstukken tot informatie over concurrenten en trends in de sector.

 

Meer informatie over Diligent?

We nemen graag contact met u op!

Van alle oplossingen die we hebben getest, was Diligent Boards de meest intuïtieveBovendien vonden we het een aantrekkelijk idee dat het 

ondersteuningsteam 24 uur per dag voor 

ons klaar staat.” 

Janis Ireland

Governance & Operations Manager, Heineken Pensioenfonds

Veilig, eenvoudig en snel

Image

Een geïntegreerde board portal

Onze board portal stroomlijnt het intern proces van de voorbereiding en de samenstelling van de vergadermappen voor papierloze bestuursvergaderingen.

Image

Communiceer altijd veilig

Met Diligent communiceren bestuurders eenvoudig en risicoloos onder elkaar via een streng beveiligd privékanaal: altijd met de juiste persoon, altijd op het juiste moment.

Image

Zonder risico's informatie delen

Elke belanghebbende, zowel intern als extern, kan documenten uploaden naar een volledig besloten en beveiligde omgeving.

40%+

Van de BEL20-bedrijven is klant

24/7/365

Klantsupport

60% +

Van de AEX-bedrijven is klant

Vraag hier een gratis demonstratie aan!

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Waarom Diligent?

We laten onze klanten graag zelf het woord doen.

Lees hier onze case studies
© Diligent 2021 All rights reserved.